• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Educatie (door middel van trainingen, tours, workshops, educatie, lezingen en meetings)

Er zijn vele verschillende manieren om mensen op te leiden met ieder zijn eigen achtergrond. Niet enkel in een klaslokaal wordt kennis verrijkt, maar ook bij een wandeling in de natuur, ervaringen, door middel van technologie, oefening en zelf een goed gesprek met iemand. Ook de onderwerpen zijn eindeloos ook buiten het basis educatie systeem. Gevarieerde onderwerpen worden aangeboden, passend bij de doelstellingen van de stichting.

Wij wensen dat iedereen de pracht en belang van de natuur ziet.  Wat de natuur doet en hoe wij er gebruik van kunnen maken en het kunnen beschermen. Niet alleen om nu een gezond en duurzame levensstijl te hebben, maar ook dat de volgende generaties gebruik kunnen blijven maken van deze planeet.

Wij wensen ook dat mensen in hormanie met elkaar kunnen leven. Om mensen met elkaar te laten verbinden, zoeken en creëren wij evenementen en activiteiten waar verschillende soorten mensen kunnen meedoen, waar delen, uitwisselen en tijd met elkaar besteden erg belangrijk is. Waar we kunnen leren over ons zelf, de andere, omgeving, cultuur, ons lichaam, onze gedachtes en leven.

Contact

Foundation for Humanity and
Nature Connections

Nature Shop
New Road,
Kololi/ Senegambia

info@humanityandnatureconnections.com 
tours@humanityandnatureconnections.com 

 

Social media

"The future world are the children of today!"