• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Missie en doel Start Up Foundation for Humanity and Nature Connections

De missie is het creëren van werkgelegenheid door het opzetten van duurzame bedrijven waarin lokale producten van lokale producenten, gekweekt, geteeld, verwerkt en verkocht worden.
Waar lokale Gambianen worden opgeleid in het hele proces van aanleggen, verbouwen, verwerken, verpakken, verkopen. Maar ook waar Gambianen opgeleid, begeleid, getraind worden naar een zelfstandige baan.

De Foundation for Humanity and Nature Connections financiert de start door bijvoorbeeld het aanleggen van een tuin, irrigatiesystemen en zorgt voor educatie, onderwijs in training om dit te verzorgen, te verwerken en te verkopen.

De Foundation for Humanity and Nature Connections investeert in onderwijs, educatie en training op het gebied van o.a. microgardens, solarkoken, permacultuur, compost maken, zeep en verzorgingsproducten maken, bijenhuizen en het verwerken van honing, salesactiviteiten in shops of andere ondernemingen.

Onder het motto geef geen vis, maar leer de lokale bevolking vissen zullen zij met deze projecten veel Gambianen zelfredzaam maken. Zelfredzaam op de lange termijn, waarbij hele gezinnen tegelijkertijd een langdurige inkomstenbron zelf (leren) realiseren. Voor nu en voor in de toekomst.

Door het organiseren van Tours leiden zij Gambianen op tot gids en laten zij de toerist kennismaken met de échte rijke Gambiaanse cultuur. Tegelijkertijd komt er bekendheid voor de projecten die de Stichting heeft.
Bijkomend voordeel is dat zij op deze manier lokale ondernemingen steunen en zorgen voor klandizie en inkomsten. Dit kan uitgebreid worden met het verzorgen kook-, dans-, batik- workshops, culturele festivals etc.

Social media

Contact

Foundation for Humanity and
Nature Connections

Nature Shop
New Road,
Kololi/ Senegambia

info@humanityandnatureconnections.com 
tours@humanityandnatureconnections.com 

 

"It's the little things in life that matters the most!"