• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gambia is zich enorm aan het ontwikkelen, maar er blijven onder andere nog vele humanitaire en ecologische problemen spelen. De economische groei is nog erg zwak en er heerst dan ook nog een grote werkeloosheid in het land. Dit maakt een grote groep met mensen afhankelijk van hulp van familie (in het buitenland), ontwikkelingsorganisaties en hulp van toeristen.

Ook educatie blijft een uitdaging. Vele Gambianen hebben hun basisopleiding niet afgerond, laat staan een vervolg opleiding. Het niet bezitten van een basis educatie maakt dat het voor hun ontzettend lastig is om te solliciteren voor een baan in de groeiende economie van Gambia. Er is een groeiend aantal initiatieven van Gambianen zelf, maar hierbij worden ook veel verschillende vaardigheden aangesproken om het tot een succesvol en duurzaam onderneming te maken. 

Waarneer je dagelijkse leven nog gevuld is met armoede, wordt het moeilijker om compassie te hebben en te groeien als een individu. Vele mensen verliezen hun verbinding met hen zelf, andere en de natuur om hun heen. Het effect van hun acties, vooruit planning en het zien van toekomst mogelijkheden, ontbreekt zeer regelmatig.

Lees meer over onze doelen.

"The happiest people are independent people" 

Social media

Boek nu een tour

See our Tours!