• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

We zullen de wereld waarin we leven moeten beschermen, helemaal het milieu. De natuur is aan ons gegeven om er goed voor te zorgen. De milieu veranderingen en problematieken zijn enorm, wat ons geen ander optie geeft dan te veranderen. Nieuwe eco-vriendelijke oplossingen en ontwikkelingen zie je dan ook overal in de wereld komen, die zeker niet onderschat mogen worden

Gambia is geen groot vervuiler in de huidige wereld, mede doordat ze nog geen grote industrieën of andere activiteiten hebben. Maar, de Gambia is een opkomende economie dat nu de mogelijkheid heeft mee te gaan veranderen en duurzaamheid in hun acties en strategieën te implementeren. Ontbossing, vervuiling door middel van opkomende fabrieken en het ontbreken van een goedwerkend vuilverwerkingssysteem zijn al aan de orde van de dag.

De verbinding tussen mens en natuur zal onze aandacht nodig hebben. De projecten die uitgedragen worden vanuit de stichting richten zich op de connectie tussen mens en natuur, hierover te leren en te inspireren na te denken over de ecologische voetprint die wij achter laten. De natuur te respecteren en daar verstandig mee om te gaan. De projecten zullen geïnspireerd zijn door mensen en hun natuurlijke omgeving, om toegang te verlenen en kennis te geven over een gezonde levensstijl, het zien van het belang van natuur, promoten van natuur, aanmoedigen van natuurlijke producten en het creëren van duurzame ondernemingen.

Daarnaast is het natuurlijk ook erg belangrijk verbinding met andere stichtingen en organisaties te maken die ook een duurzame gebruik van de natuur promoten en educatie geven over duurzame oplossingen.

Contact

Foundation for Humanity and
Nature Connections

Nature Shop
New Road,
Kololi/ Senegambia

info@humanityandnatureconnections.com 
tours@humanityandnatureconnections.com 

 

Social media

"To move forward, you have to give back."