• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nature Shop

In onze Nature Shop verkopen we allemaal natuurlijke producten, gemaakt in Gambia.

Begin 2018 zijn we open gegaan met de Nature Shop, gelegen op de New Road in Senegambia, nog geen zeven minuten wandelen van het toeristengebied Senegambia.
In de Nature Shop verkopen we natuurlijke producten geproduceerd in Gambia. Zo proberen wij een breder verkoop platform te creëren voor ondernemingen en organisaties die natuur producten produceren in The Gambia. We kopen het bij hun in en verkopen het in de Nature Shop.
We hebben allemaal verschillende producten in de Nature Shop. Zo hebben we etenswaren zoals organische cashewnoten, honing, jams, solar gedroogde producten en lokale granen. We hebben natuurlijke medicijnen, waar naast een variatie aan moringa producten ook boabab, lokale theeën en Aloë Vera producten hebben. Ook zij er bij ons cosmetica en natuurlijke beauty producten te vinden zoals zeep, crème, oliën (cocos) en shea butter.
Verschillende soorten mensen vinden hun weg naar de winkel. De lokale bevolking is vaak verrast over het gevarieerde aanbod aan Gambiaanse producten en leren ook meer het gebruik hiervan.

Naast dat de producten in de winkel worden uitgestald, geven wij ook informatie over hoe de producten te gebruiken en hoe het de gezondheid bevordert. Daarnaast is het voor toeristen een leuke plek om verschillende producten voor dagelijks gebruik te vinden, of om leuke en bruikbare
souvenirs mee naar huis te nemen.

Onze shop is open:
Elke maandag tot en met zaterdag van 9:30 tot 19:00 uur.

Adres:
New Road, Kololi/Senegambia
Routebeschrijving:
Vanaf Senegambia kruising (vanaf de strip na de politie checkpoint) steek je de straat over en ga je rechtdoor (richting Serekunda, SOS en de vuilnisbelt) na 7 minuten wandelen (of 2 minuten met de auto) vindt je ons aan de linker kant van de straat. Veel taxi chauffeurs weten het rijst restaurant in onze straat te vinden, Cady Cady, wij zijn 2 afslagen daarna aan de linker kant te vinden.